Tie Kuan Yin-oolong tee

4.50 

Tie Kuan yin on yksi Kiinan suosituimmista teelaaduista ja se kuuluu oolong-tee perheeseen. Tämä tee saa nimensä kiinalaisen mytologian jumalattaresta, Kuan Yinistä, joka tunnetaan myötätunnostaan ja auttavaisuudestaan.

Tie Kuan yin on puoliksi käsitelty oolong-tee, joka tarkoittaa, että se ei ole täysin hapetettu mutta ei myöskään täysin vihreä. Teessä on kauniin vihreä väri ja sen maku on monikerroksinen ja monimutkainen. Se tarjoaa makean, kukkaisen ja hieman pähkinäisen maun, sekä raikkaan ja kevyen jälkimaun. Teessä voi olla myös hentoa savun ja maan sävyä.

Tie Kuan yinia pidetäänkin erittäin terveellisenä ja sillä uskotaan olevan lukuisia terveysvaikutuksia. Tämä tee sisältää runsaasti antioksidantteja ja ravinteita, jotka voivat auttaa myös vahvistamaan immuunijärjestelmää, sekä alentamaan verenpainetta,

Tämä tee sopii erinomaisesti rentoutumiseen ja meditaatiohetkien aikana, sillä sen hienostunut maku ja tuoksu herättävät mielenrauhaa ja rauhallisuutta. Kannattaa kokeilla Tie Kuan yiniä, jos haluaa tutustua Kiinan teekulttuuriin ja nauttia herkullisesta ja terveellisestä teestä.

Kategoriat: ,