Maustesopin Rub sweet pork

6.50 

Haluatko herkullista ja helppoa ruokaa arkeesi? Valitse Maustesopin rub sweet pork -mausteseos ja nauti makuelämyksestäsi!

Maustesopin Rub sweet pork on täydellinen sekoitus mausteita, joka takaa mehevää ja makeaa possunlihaa. Tämä mausteseos on täydellinen valinta, kun haluat valmistaa herkullista ja maistuvaa ruokaa koko perheelle.

 

Rub sweet pork sopii erinomaisesti grillattavaksi, uunissa paistettavaksi tai hitaasti haudutettavaksi esimerkiksi crockpotissa. Näin saat mehevän ja maukkaan lopputuloksen, joka sulaa suussa.

Kokeile rub sweet pork -mausteseosta seuraavalla possuruoallasi ja ihastu sen herkulliseen makuun! Voit tarjoilla possunlihan esimerkiksi riisin tai perunoiden kanssa, tai käyttää sitä täytteenä esimerkiksi tacoissa tai hodareissa.

Ei tarvitse tyytyä tylsiin ja mauttomiin ruokiin, vaan valitse rub sweet pork -mausteseos ja luo herkullisia makuelämyksiä! Tämä mausteseos on taatusti uusi suosikkisi keittiössäsi. Ihastu sen makuihin ja yllätä perheesi herkullisella possunliharuoalla.

Pakattu 150g maustepurkkiin.

Kategoria: