Pääsiäiseksi!

Lampaan mausteeksi: Suolaton lammasmauste, Valkosipulijauhe tai –rouhe.

Broilerille: Appelsiinipippuri, Sitrus swissblend, Fajita mausteseos, Intialainen curry, Lemon curry, Tulinen curry, Broilerimauste, Tandoori masala, Valkosipulinen yrttiseos, Jamaican jerk, Piri-piri.

Liharuokiin: Pippuriseos, Pihvimauste, Shashlik-mausteseos, Grillausmauste, Garam masala, Adjika, Chilipaprikarouhe, Jamaican jerk, Savupaprika.

Leivontaan ja jälkiruokiin: Kardemumma, rommikirsikat, Vanilliinikreemijauhe, Aito vaniljasokeri, Suklaarouhe, Vaniljatanko.

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ ja AURINKOISTA KEVÄÄN ODOTUSTA!

Mausteskauppiaasi Eija Vanninen