Tilaaminen ja käyttäjätilin luominen

Tilaaminen maustesopin verkkokaupasta onnistuu ilman tunnusten luontia, kassalla tilauksen tarkistamisen jälkeen maustesoppi luo sinulle käyttäjätunnuksen ja lähettää kirjautumistiedot antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Jatkossa pystyt hoitamaan tilauksesi tämän käyttäjätunnuksen kauttta, kirjautumalla sivustolle. Kirjautumisen jälkeen pystyt myös tarkastelemaan tilauksiasi ja ostoshistoriaasi.

HUOM! Jos luot käyttäjätilin itse ilman tilausta, se vaatii maustesopin henkilökunnan hyväksynnän, ennen kuin tili aktivoidaan käyttöön.

Maksaminen

Maksu tapahtuu pelkästiin laskulla, kun olet viimeistellyt tilauksesi, saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen laskun. Kun laskun näkyy suoritettuna maustesopin tilillä, lähetämme tuotteet postissa.

HUOM! Jos et saa laskua sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen, tarkista roskaposti kansiosi. (Joskus suodattimet ovat turhankin tarkkoja ja laskut päätyvät sinne.)

Postimaksuista

Postimaksut ovat aina 5€ /tilaus.

Kahveista

Kahveja tilatessasi, muista kirjoittaa tilausta tarkistaessasi tilauksen lisätietoja kohtaan, millaisella jauhatuksella kahvisi haluat.

  • S = Suodatinjauhatus
  • P = Pannujauhatus
  • E = Espressojauhatus
  • K = Papuna

Mausteet

Yksittäiset mausteet myydään tuotesivuilla ilmoitetuissa erissä. Esimerkiksi jos mausteen paino on 10g ja haluat sitä 50g osta kyseistä maustetta 5kpl. (5 x 10g =50g)

Jos haluat jotain maustetta 100g, mutta haluat sen kahdessa 50g pussissa, muista kirjoittaa siitä tilauksen lisätietoja kenttään.